dimarts, 1 de desembre de 2009

ARTICLE A LA REVISTA AQUÍ RIELLS I VIABREA

A continuació podeu llegir l'article que des del Club em enviat a la revista de l'ajuntament i que properament serà publicada.

CLUB JOVE RIELLS I VIABREA

Aquesta ha estat una tardor plena d’activitats organitzades desde el Club i ara us en farem un breu resum.


IIª FESTA DEL BOLET I MERCAT ARTESÀ


El diumenge 25 d’Octubre la plaça del Mercat va “bullir i tenir efervescència” de gent i diverses activitats durant tot el dia; ja que hi vàrem organitzar la IIª Festa del Bolet i Mercat Artesà.

És una festa que en fem un balanç positiu, la plaça feia goig amb tota la gentada que hi va haver durant tot el dia per gaudir de la festa. I és que s’hi podien trobar moltes activitats per petits i grans; podien passejar per el mercat artesà i compare-ne els seus productes, tastar els plats tant bons que els restauradors del poble vàren preparar, contemplar la cercavila i ballada dels gegants. Un cop ja havien dinat podien veure ballar l’esbart dansaire de Llinars, escoltar la xerrada per descobrir que és un bolet amb en Josep Montsant, per acabar el dia ben calents menjar castanyes torrades i moscatell. També va tenir molt èxit l’exposició d’animals de granja, cedits per en Ricard, que durant tot el dia van ser àmpliament observats.

En definitiva va ser un dia complert per gaudir i activar tots els sentits, tant per la gent del poble com per la molta gent que va venir de pobles i comarques veïnes.


Vª MARXA DEL LLOP


El passat diumenge 15 de novembre vàrem organitzar la Vª Marxa del Llop.

És la marxa popular de Riells i Viabrea, que considerem ja consagrada. La principal voluntat de la marxa és la de fomentar l’esport al municipi així com donar a conèixer l’atractiu natural i patrimonial del nostre poble a gent de les províncies de Girona i Barcelona que cada any assisteixen a l’esdeveniment. Una altre característica de la marxa és la seva solidaritat, ja que els beneficis que se’n deriven els destinem integrament a col·laborar amb la Marató de TV3. Aquest any la Marxa del Llop aportarà a la Marató 600 €.

Enguany han participat a la marxa 532 persones d’arreu de Catalunya i 36 persones del nostre municipi. Aquest fet ens omple d’il·lusió i volem animar a tots els vilatans del poble a participar a la que serà VIª Marxa del Llop, és una bona manera de conèixer racons desconeguts per molts i a la vegada de fer un esport ben sa. A més a l’arribada es pot gaudir d’un bon esmorzar i rebre un obsequi recordatori de la marxa en companyia de bona gent.

Us esperem a tots l’any vinent!.


Volem agraïr a tots els col·laboradors del Club, una vegada més, la seva ajuda ja que l’èxit de les activitats és gràcies a tots élls.


El Club Jove Riells i Viabrea us desitga a tots BON NADAL I FELIÇ ANY 2010