divendres, 9 de maig del 2008

ARTICLE A LA REVISTA AQUI RIELLS I VIABREA

Hola a tothom!
Ja us podem avançar l'article que surtirà publicat a la propera edició de la revista del poble.

L'article és el següent:


CLUB JOVE RIELLS I VIABREA


Al llarg de les darreres setmanes el Club ha realitzat dues activitats completament consagrades i tradicionals, van ser la XVI Assemblea General de Socis i la XVII Trobada de Germanor.

La XVI assemblea general de socis es va celebrar el diumenge 20 d’abril del 2008 al casal del poble. La junta va exposar tots i cadascun dels punts que estableixen els estatuts de l’entitat per tal de que tots els socis assistents estiguessin completament assabentats de la situació actual del Club, l’acte va transcórrer amb total normalitat.

La XVII trobada de germanor es va portar a terme, com cada any, el dia 1 de maig. Enguany es va celebrar al camp de futbol municipal i al llarg del dia es van realitzar diferents activitats; entre les quals es van recuperar jocs tradicionals per la mainada, com per exemple el joc de trencar l’olla. Vam dinar tots plegats a l’ombra del porxo i per acabar la jornada vàrem gaudir de l’actuació d’un mag.

Només ens resta recordar a tots els socis del club que ja poden fer efectiva la quota anual desde el dia 20 d’abril. I animem a tothom que ho desitgi es faci soci del club per tal de gaudir de descomptes a les activitats que organitzem.

També dir-vos que ja us podeu reservar alguns dies a les vostres agendes perquè s’acosten les següents activitats:

23 de juny: Gran Revetlla de Sant Joan
1r o 2n dissabte de juliol: Caminada i Sardinada Sota els Estels.